logo nadpis

27.1.2013

26.1.2013

Děkujeme všem za účast, byli jste super! Výsledky jsou ve výsledcích. Stálo to za to, počasí -5 stupňů a pohodová nálada. Děkuji Honzovi za čipy, dokturkům "Kropáčkům" za zdravotní servis, Zbyňkovi za ceny a technickou pomoc, rodičům za Pepínka, sestře za start, obci Těrlicko za vstřícnost, majiteli pozemku, který ještě namá plot a mohli jsme přebíhat, Domovu důchodců za povolení průběhu po schodech a Bestikovi za web :-) Také partnerům Dolní oblast VÍTKOVICE, GLOBUS ČR, k.s. a Martinovi Langerovi za ceny a drobnosti.


26.1.2013

Partner akce Dolní oblast VÍTKOVICE
Nabídka na odpolední program - RWE city cross sprint v Dolní oblasti VÍTKOVICE


25.1.2013

Společnost GLOBUS ČR, k.s., která má prodejny v Opavě, Ostravě a Havířově poskytla ceny a drobnosti pro vítěze. Děkujeme ...


24.1.2013

Ceny nám poskytl Svět techniky Ostrava
Historická budova U6, neboli VI. energetická ústředna v Dolní oblasti Vítkovic, se stala centrem specializované a dobře mířené výuky dětí, studentů i učitelů. Pro ně, ale i pro veřejnost, je zde otevřena Interaktivní expozice U6 která se také nazývá „Malý svět techniky“. Cílem je návštěvníkům zábavnou a interaktivní formou přiblížit technické obory historicky tradiční v regionu. Pro jednotlivé části expozice jsou použity názvy světově známých vědecko-fantastických knih Julese Verna, jehož datum narození (1828) je identické s rokem zrodu Vítkovických závodů.


23.1.2013

Popisy kontrol pro Mapu A
Popisy kategorie A
Popisy kategorie B
Popisy kategorie C
Popisy kategorie D
K délkam tratí je nutno připočítat část tratě Mapy B :-) - zde nebudou kódy ani popisy


22.1.2013

Vytištěny mapy: 50x kategorie A, 50x kategorie B, 30x kategorie C a nějaké D, pokud nás bude více budeme muset mapy recyklovat
A jaké bude počasí?


22.1.2013

7.1.2013

Prostor závodu Obec Těrlicko


7.1.2013

5. závod Slezské zimní ligy MSKSOS
Datum: 26.1.2013 - sobota
- závod je součástí projektu Lepus cup 2013
Pořadatel: LOV - lepus.cz
Centrum, převlékání: resturace na náměstí - viz. prostor závodu - prosím dodržujte pořádek!!!
Parkování: před restaurací a na komunikacích, možná bude značeno
Přihlášky do 16.1.2013 na adresu lepus#seznam.cz (příjmení, jméno, kategorie, číslo čipu) - (v předmětu zprávy uveďte prosím text: “Přihláška SZL”). Přijetí bude potvrzeno, bez potvrzení nepovažujte přihlášku za doručenou! Těm, kdo nemá, zapůjčíme čip. Možno také SMS na tel. 604 110 632.
Kategorie: A, B, C, D - kategorie D běží bez čipu
Délky tratí: je to sprint
Startovné: 30 Kč vybíráno při prezentaci
Start: 10:15 - začátek prezentace 9:15
Mapa A: Těrlicko - 1:4 000 e=2
Mapa B: ARÉNA - 1:oko
Startování: pro kategorie A, B, C bude start z krabičky Si (vždy rozestup min. 1 minuta závodníků ve stejné kategorii), kategorie D dostane starovní čas na startu zápisem do průkazky
Systém: kategorie A, B, C poběží s průkazem do kterého razí kontroly na mapě A, Si čipem razí START, kontroly na mapě B (ARÉNA) a CÍL - dále si jdou vyčíst * pro kontroly na mapě B nejsou popisy ani kódy (tzv. MicroO)
Jak na to: Závodníci kategorie A, B, C si vezmou průkazku a vyplní, dále si vezmou Si čip. Přijdou na start a řízeně vystartují na Si krabičku START. Na startu dostanou zabalenou mapu A a na druhé straně mapu B. Běží dle mapy A a razí do průkazky. Po doběhu na kontrolu s označením "použij čip - otoč mapu" orazí čipem a dále běží a razí dle mapy B. Z poslední kontroly mapy B (v mapě označeno jako cíl) pokračují mapou A, kde razí opět do průkazky a míří směr cíl. Cíl razí Si čipem. Tedy, čipem razí na mapě B jak strat (trojúhelníček), kontroly a cíl (dvojkolečko).
Terén: Vesnický les (údolička, pole), obecní komunikace, hřiště
Informace: běží se za každého počasí, v lese to klouže, nepřelepujte závodní průkazy, omezte prosím obuv s hřeby
Protesty: protesty budou za nevratný vklad 100,-- Kč s pochopením vyslechnuty


7.1.2013

Občerstvení: v restauraci - nealko, alko, výtečná pizza, sušenky, teplo a sucho, wi-fi


1.1.2013

V roce 2012 nás podpořil Městský obvod Ostrava-Jih

 


[CNW:Counter]